GRATIS 
CHECK!

Deze gratis online tool
beoordeelt jouw website
en geeft verbeterpunten aan!

DOE DE CHECK!

WEBSITE
ONDERHOUD

Onze onderhoudspakketten
houden jouw website up-to-date.
Wij onderhouden Wordpress
websites en ons eigen CMS!

PAKKETTEN

WEBSITE 
LATEN MAKEN

Een website laten maken
door CO-DENKERS? Bekijk
onze mogelijkheden!

LATEN MAKEN

Website check, onderhoud of laten maken?

Wil jij een website laten maken, heb je moeite om zelf je website up-to-date te houden of ben je op zoek naar nieuwe manieren om jouw website te verbeteren? Dan ga je hier vinden waar je naar op zoek bent. In onze blogs is veel informatie te vinden over het zelf verbeteren van een website. Daarnaast hebben wij een gratis website checker beschikbaar gesteld voor iedereen om jouw site te waarderen. Jij ontvangt een rapport met concrete verbeterpunten waar jij mee aan de slag kunt. Heb je daarna hulp nodig met het uitvoeren van de verbeterslagen? Dan ben je altijd vrij om contact met ons op te nemen!

Wil je daarna dat je altijd voorzien bent van de laatste updates of nog beter vindbaar wordt binnen Google? Bekijk dan onze onderhoudspakketten! Deze hebben wij speciaal voor MKB-ers, ZPP'ers en zelfstandigen samengesteld. Ook bieden wij maatwerk pakketten aan om je als klant helemaal te ontzorgen. 

Heb jij nog geen website of ben je niet tevreden over je bestaande website? Dan is het mogelijk om een nieuwe website door CO-DENKERS te laten ontwikkelen. Ons eigen idee over hoe websites moeten worden ontwikkeld hebben wij zo ver doorgevoerd dat wij een eigen CMS hebben ontwikkeld dat ons tot nog meer in staat stelt dan de bestaande platformen. Wil je weten hoe dat er dan uit ziet? Bekijk onze opgeleverde websites in ons portfolio!

MEER OPGELEVERDE PROJECTEN ZIEN?

OPGELEVERDE WEBSITES