GRATIS PLAN

Vraag gratis ons social media
stappenplan aan en ontvang 
tips om jouw social media

te verbeteren!

AANVRAGEN

UITBESTEDEN

Geen tijd om jouw eigen social
media kanalen te onderhouden?
Besteed het uit en bekijk de 
pakketten die wij aanbieden!

PAKKETTEN

CAMPAGNE

Het promoten van een dienst, 
product, evenement of een 
ander doel? Bekijk de mogelijk-
heden bij ons!

LATEN MAKEN

WIJ ZORGEN VOOR ONLINE RESULTAAT!

Ons doel is om jouw onderneming te laten groeien door slim en juist gebruik te maken van social media kanalen. Hoe wij bedrijven laten groeien hangt af van het doel dat wordt nagestreeft. Enkele verschillende doelen zijn; pagina betrokkenheid vergroten, merkbekendheid creëren, chat aanvragen realiseren, verkopen te stimuleren of verras jij ons met een ander doel?

Beschouw ons als jouw flexibele social media manager en geniet van alle voordelen van een expert!

Waarom moet jij voor ons kiezen?

Overdag druk bezig met jouw business draaiende houden en dan in de avond uren nog eens bedenken wat jij wil posten of heb jij er simpelweg geen tijd voor? Wij zorgen dat jij jezelf volledig kan focussen op jouw eigen business.

Jij weet dat social media belangrijk is voor jouw bedrijf, maar het is lastig om de juiste posts te bedenken of hoe de afbeeldingen er uit moeten zien. Wij hebben de expertise in huis om de posts te maken daarnaast schrijven wij ook de bijpassende teksten voor jou!

Wij kennen alle eisen die een social media platform stelt om jouw bericht goed weer te geven. Wanneer kun je het beste posten en hoe moet je bericht zijn opgebouwd. Wij zorgen voor relevante posts die uniek zijn en passen bij jouw bedrijf per platform. 

KLAAR OM TE PROFITEREN VAN HET UITBESTEDEN VAN 
JOUW SOCIAL MEDIA KANALEN?

BEKIJK PAKKETTEN