Aangenaam, ik ben Dennis van CO-DENKERS!


Persoonlijk ben ik een gedreven ondernemer die andere ondernemers wil helpen om meer online klanten te krijgen door middel van social media. Ondernemers hebben vaak weinig tijd of weten niet wat de mogelijkheden zijn van de verschillende social media platformen. Om dit soort redenen begeleid en train ik ondernemers om meer volgers, fans en extra sales te kunnen behalen met de kracht van social media.


CO DENKERS is het social media marketing bureau van Waalwijk die zich tevens richt op website ontwikkeling. Nu kun jij jezelf afvragen vanwaar de combinatie tussen social media en website ontwikkeling? De reden hierachter is dat jij als ondernemer simpelweg niet zonder een goede, snelle website of webshop kan wanneer je gaat adverteren via social media.
 

Daarnaast wil ik ondernemers inspireren met de GRATIS producten en diensten. Regelmatig zijn er dan ook e-books en gesprekken die gratis aangevraagd kunnen worden. Op deze manier komen wij achter de behoeftes van de ondernemers en help ik jouw bedrijf naar een hoger niveau.
 

De naam CO DENKERS is ontstaan vanuit de woorden co-creatie en samen met elkaar creatieve ideeën bedenken. Persoonlijk ben ik dan ook van mening dat je samen met meerdere partijen tot creatieve inzichten kan komen die vertaald worden in unieke content en aansprekende campagnes.

Wil jij meer te weten komen over CO DENKERS?


Vraag dan nu een GRATIS kennismakingsgesprek aan!

Samen zorgen we met de kracht van social media voor meer online klanten.