Aangenaam, wij zijn Job en Dennis, CO-DENKERS!


Twee jonge ondernemers met beide een andere achtergrond, zakelijk en creatief. Wij beschouwen deze achtergronden als twee unieke krachten, die we bundelen tot één unieke denkwijze. Deze gebundelde kracht willen wij gebruiken om jou te ontzorgen op het gebied van online media. Wij geloven dat jouw bedrijf een uniek verhaal heeft en wij willen er samen voor zorgen dat dit unieke verhaal tot leven komt. Daarnaast hopen wij jou te inspireren en een bijzondere ervaring mee te geven.


CO-DENKERS legt de focus op het verzorgen van social media campagnes en contentmarketing. Daarnaast ontwikkellen wij unieke websites en webshops. Daarnaast delen wij graag onze kennis van verschillende online vraagstukken waar ondernemers tegenaan lopen. CO-DENKERS helpt bedrijven de juiste stap te zetten het verhaal van het bedrijf te vertellen. De kracht van social media kan deze verhalen versterken bij de klanten door middel van kennis van de social media kanalen door interne specialismen, service, snelheid en kwaliteit.

 

Wij streeft ernaar unieke content en beeldmateriaal te maken voor social media en andere online kanalen zoals websites en webshops. Mensen inspireren met onze eigen content en elk verhaal van de klant te laten leven door contentmarketing.


Wij zijn de online smaakmakers van jouw online media en #wijdoenhetmetliefde!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.