Wij zijn er om jullie wensen en ideeën uit te werken!

Wil jij iemand met technische kennis, een creatieve kijk, die cijfermatig inzicht heeft of juist iemand die het bekijkt vanuit zijn marketing achtergrond? Dan biedt CO-DENKERS de juiste oplossing.

DIT ZIJN WIJ!

CO-DENKERS is een online marketingbureau met een andere mentaliteit en werkwijze dan andere bedrijven. Door het no cure, no pay principe worden wij als CO-DENKERS constant gemotiveerd om alles uit jouw online en offline omgeving te halen. Door samen te werken en te denken met andere gemotiveerde ondernemers, organisaties en studenten zorgen wij voor veel inspiratie. CO-DENKERS levert websites en webshops naar jouw wensen. Ontzorgen wij jou op het gebied van online marketing en inspireren wij ondernemers met creatieve concepten. Kortom dit bieden wij jou:

  • Samenwerking waarin jouw input leidend is
  • Planmatige aanpak
  • Verwachtingen overtreffen

DAAROM CO-DENKERS

Het no cure no pay concept stelt elke ondernemer in staat om al onze diensten en producten af te nemen. No cure no pay houdt voor ons in dat wij werken op basis van uitkomsten. Eerst laten wij zien dat er voor iederen een oplossing te bedenken is!
Doordat wij zelf producten en diensten verkopen en in markt zetten, begrijpen wij waar een ondernemer tegen aan loopt. De specialisten in ons team maken alles mogelijk op het gebied van sales, software ontwikkeling, (online)marketing en creatieve concepten.
Omdat wij een project aan gaan waarop wij een vergoeding ontvangen aan de hand van onze prestaties. Willen wij ervoor zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt binnen dat traject.
FACEBOOK
INSTAGRAM
GOOGLE
WEBSITES
WEBSHOPS
PHOTOSHOP | ILLUSTRATOR


Ons Team

Dagelijks zijn wij bezig om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Omdat wij zo graag willen laten zien wat er mogelijk is zijn wij allemaal bereid om net dat stapje extra te zetten voor de klant.

Job

Online marketeer

Dennis

Online marketeer

Peggy

Visual designer

Joost

Foto & video's

Ruwan

Concept ontwikkelaar

Brian

Brainstormer

Bart

Concept Ontwikkelaar