Wat is de betekenis van no cure no pay?

No cure no pay betekent letterlijk ‘geen oplossing geen kosten’. Hiermee gaan wij de uitdaging aan om onze samenwerking het gewenste resultaat te laten leiden. De kosten voor het laten maken van een webshop, online marketing actie of brainstormsessie kunnen hoog oplopen. Is het niet logischer om eerst een werkende website, webshop of lopende marketing actie te hebben? Is jouw interesse gewekt? Lees dan verder hoe ons concept werkt. Vervolgens komen de volgende onderwerpen aanbod:

  • Hoe werkt het concept?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Waarom geloven wij in no cure no pay?

Samenwerken

No Cure No Pay

CO-DENKERS maakt kwalitatieve software beschikbaar voor alle ondernemers, zzp’ers en mkb-ers. Het concept is gebaseerd op vertrouwen. Door dat wij alles zelf coderen, kennen wij alle ins en outs van de software.

Wat ondernemers belangrijk vinden is wat het kost om een webshop te laten maken en dat is compleet afhankelijk van:

  • het aantal producten dat ingeladen moet worden in de webshop
  • welke specifieke wensen er zijn met betrekking tot het design
  • of er koppelingen met bestaande systemen gemaakt moeten worden gemaakt
  • welke marketing diensten jij af wil nemen om jouw bedrijf in de markt te zetten

De webshopsoftware start vanaf €699,-. Doordat gebruik wordt gemaakt van het no cure no pay concept ben jij als bedrijf automatisch aangesloten op de plug-in store. Wat de plug-in store precies inhoudt wordt toegelicht in het onderdeel "wat zijn de extra voordelen van het gebruiken van het concept?"

Daarna gaat CO-DENKERS ervoor zorgen dat er online omzet wordt gegenereerd. Van de online omzet wordt een percentage no cure no pay gevraagd. Het afgesproken percentage wordt gebruikt om de social media kanalen te beheren. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat er relevant verkeer naar jouw webwinkel wordt geleid.

Het is gebruikelijk dat een half jaar als richtlijn wordt gebruikt om jouw webshop/webwinkel optimaal te laten presteren. Alles op de webwinkel/webshop wordt afgestemd op de potentiële doelgroep. Teksten worden herschreven en getest welke het beste gelezen worden.

Na het half jaar gaan wij weer samen om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Als alles goed is verlopen en er zijn geen aanpassen meer gewenst dan wordt er een plafond ingesteld.

Onze webshopsoftware is uniek. Het is compleet zelf gecodeerd waardoor wij alle ins en outs kennen van het gecreëerde platform. Voor de ondernemer die gebruik wil maken van het platform maar niet van het no cure no pay concept, bieden wij ook de mogelijkheid om de software los aan te schaffen.


WAT ZIJN DE EXTRA VOORDELEN VAN HET GEBRUIken van het concept?

De voordelen van dit concept zijn dat er in principe geen ‘kosten’ worden gemaakt. Alles wordt bekostigd met geld dat eerst wordt verdiend. Hierdoor is onze motivatie vele malen hoger dan bij een bedrijf dat al zijn vergoeding heeft ontvangen. Wat ook een voordeel is door gebruik te maken van ons no cure no pay concept, is dat wij jouw online omgeving uit handen nemen als jij daar voor open staat. Geen omkijken meer hebben naar berichtgeving, het bewerken van foto’s en bedenken van gesponseerde berichten of campagnes. Het allermooiste aan dit concept is dat jij eigenlijk jouw eigen marketing budget opbouwt. Van het percentage dat wordt afgedragen wordt een deel opnieuw geïnvesteerd door CO-DENKERS om deze campagnes uit te voeren.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van het no cure no pay concept ben jij automatisch lid van de plug-in store. Deze plug-in stelt gratis plug-ins beschikbaar voor uw webshop. Daarnaast verbeteren wij de webshop automatisch als er een nieuwe versie beschikbaar is. Hierdoor ben jij verzekert van up to date software die voldoet aan de laatste eisen.

WAAROM GELOVEN WIJ IN HET NO CURE NO PAY CONCEPT?

Omdat wij geloven in samenwerken. Doordat wij medeverantwoordelijk zijn voor jouw omzet ontstaat er een hechte band. Samen zorgen wij voor een eerlijk verdienmodel voor elk bedrijf. Wij willen niet eenmalig een product of dienst verkopen. Nee, wij vinden het belangrijk om onszelf als relatie te verkopen.

De volgende producten worden aangeboden op basis van ons principe:

  • Webshops
  • Social media beheer
  • Applicaties

Share This