SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Wil jij jouw bedrijf, product, dienst of evenement promoten via social media? Dan helpen wij jou verder om deze doelen te behalen! Dit doen wij door op een unieke wijze de 5 C's in jouw campagne te verwerken! De 5 C's zijn; Content, Context, Channels, Conversatie en Conversie. Deze standaard pijlers zorgen voor houvast en vanuit dit vertrekpunt overtreffen wij jouw verwachtingen.

WAAR MAKEN WIJ
CAMPAGNES VOOR?

Wij werken voor zeer verschillende klanten. Van ZZP'ers tot MKB-ers, van B2B en van B2C. Hierbij enkele voorbeelden van promoties voor jouw bedrijf;

PRODUCT/ DIENST PROMOTIE

CO-DENKERS zorgt ervoor dat jouw product of dienst gezien wordt door de gewenste doelgroep. De campagnes worden compleet van A tot Z verzorgd en deze worden bijgesteld waar nodig.
Wanneer je start met het promoten van een product of dienst dan wil je als ondernemer de investering zo snel mogelijk terug verdienen.

Een investering moet dan ook zo snel mogelijk geld op gaan opleveren en daarom stippelen wij het plan volledig met de klant uit. Op deze manier worden er duidelijk doelen gesteld en zal het resultaat snel merkbaar worden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van CO-DENKERS? Neem dan contact op of bekijk ons portfolio.

PRODUCT OF DIENST PROMOTEN

EVENEMENT PROMOTIE

Ondernemers organiseren regelmatig evenementen, maar wat is een evenement zonder bezoekers? Om deze reden promoten wij kleine en grote events om de gewenste bezoekersaantallen te kunnen behalen. CO-DENKERS richt zich op het uitwerken van campagnes om de gewenste doelgroep te bereiken en deze naar jouw evenement te halen.

Organiseer jij een evenement met een ander doel dan het behalen van bezoekers aantallen? Dat is geen probleem, wij helpen je met het gewenste doel voor jouw evenement. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en dan bekijken wij wat het beste bij jou past.

EVENEMENT PROMOTEN
Bedrijfspromotie door online kanalen

BEDRIJFSPROMOTIE

Wil je als ondernemer meer naamsbekendheid creëren voor het bedrijf of voor een bepaald merk? Dan helpt CO-DENKERS jou graag verder. Wij zorgen ervoor dat jouw merk onder de aandacht komt en brengen het verhaal rond het merk of bedrijf tot leven. Dit doen wij door slim gebruik te maken van de huisstijl, krachtige content te schrijven en sprekend beeldmateriaal te verwerken.

Op deze manier wordt jouw bedrijf onderscheidend van de rest en positioneren wij het merk op een unieke manier bij de doelgroep. Wil jij een onvergetelijke indruk achter laten op bestaande en potentiele klanten? Neem dan direct contact op voor meer informatie. Wij helpen jou graag verder met het online vertellen van jouw verhaal.

VOORBEELDEN BEKIJKEN

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Laat jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op! 

Uw bericht is verstuurd!
Uw bericht kon niet worden verstuurd!