CO-DENKERS een vernieuwend online marketing bureau

CO-DENKERS is een marketing bureau dat zijn eigen software gebruikt om producten en diensten in de markt te zetten. Dit doen wij door campagnes uit te voeren voor onze klanten.

Daarnaast zijn wij in staat om gepersonaliseerde webshops en websites te ontwikkelen die bijdragen aan de verkoop van jouw product of dienst in de omgeving Brabant. Alles wat wij opleveren is 100% maatwerk. Door alle ins en outs te begrijpen van onze eigen geschreven programma’s kennen wij geen beperkingen.

Tot slot is ons no cure no pay concept uniek in deze branche. Wij geloven dat wij als bedrijf eerst moeten presteren voordat hier een vergoeding tegenover staat. Dit is ten slotte een van de eerlijkste verdienmodellen. Want het is niet mogelijk om jezelf als bedrijf hoge kosten op de nek te halen. Eerst moeten er omzetten gemaakt worden voordat er een investering betaald moet worden voor de toekomst. Wij gebruiken jouw investering om omzet te genereren in de toekomst.

Hoe is het allemaal begonnen?

Een klein jaar geleden zijn wij (Dennis en Job) het bedrijf CO-DENKERS gestart. In deze korte periode is er hard gewerkt om de volgende stap kunnen zetten. Naar onze mening hebben wij deze stap ook kunnen zetten. Van de keukentafel naar een eigen kantoor.


Van twee CO-DENKERS naar TIEN CO-DENKERS! Doordat wij geen traditioneel marketing bureau zijn maar alles op een vernieuwde manier aanpakken is dit mogelijk geweest. Wij bestaan uit gedreven young professionals die allemaal in haar eigen specialisme werken. Op deze manier zijn wij in staat om elk bedrijf van dienst te zijn op het gebied van online omgevingen.


CO-DENKERS is opgericht door twee gemotiveerde ondernemers met twee verschillende werkwijzen. De eerste ondernemer denkt vooral met zijn linkerhersenhelft en de andere met zijn rechterhersenhelft. Dit is een mooie aanvulling op elkaar en zorgt voor inspirerende concepten. Wij geloven in samenwerken zodat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is waardoor er een sterk, compleet concept ontstaat. De bedrijfsnaam is een verwijzing naar het woord: co-creatie. Co-creatie betekent samen maken. Wij gaan samen met mensen op zoek naar de beste oplossing en dat is in onze ogen maatwerk.

Waarom CO-DENKERS als jouw partner?

CO-DENKERS is begonnen omdat naar onze mening veel webshops, websites en software niet op de juiste manier worden ingezet. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk bedrijven te laten zien wat bereikt kan worden met op maat gemaakte software. Nog steeds vinden veel bedrijven een online omgeving ‘eng’. Het is iets waar zij niet mee zijn opgegroeid en wat meer vragen oproept dan beantwoord.

Door eerst te laten zien wat zo’n omgeving kan opleveren (en waar geen grote investeringen voor nodig zijn) willen wij jou overtuigen van de kansen die op dit moment onbenut blijven. Door ons no cure no pay concept gaan wij een relatie aan met jou zodat die online omgeving niet meer ‘eng’ en ‘ontastbaar’ is.

Wij geloven door de relatie die wij aangaan dat wij samen gebaat zijn bij de resultaten van jouw onderneming. Constante verbetering van de campagnes en aanpassingen op de webpagina zorgen voor het beste resultaat en dat is wat wij jou bieden!

Hoe gaan wij dat realiseren?

Constant bezig zijn met het opnieuw uitvinden van CO-DENKERS is iets wat ons onderscheid. Wij vieren successen maar blijven hier niet te lang bij stilstaan. Elke dag staan wij op om de verwachtingen te overtreffen. In deze tot nu toe korte periode hebben wij zo veel interessante gesprekken, meetings, brainstormsessies en personen ontmoet en bijgewoond. Deze leermomenten zorgen voor nieuwe impulsen aan de huidige bedrijfsvoering.

CO-DENKERS staat voor samenwerken en daarom zijn wij altijd op zoek naar young professionals. Alle mensen die een doel voor ogen hebben en iets toe kunnen voegen zijn welkom voor een oriënterend gesprek. De inzichten die deze gesprekken opleveren laten ons zien welke invalshoek nog bekeken kan worden.

Wat hebben wij jouw te bieden?

Het zelf ontwikkelen van software stelt ons in staat om producten (webshops – websites – automatiseringsprogramma’s of iets compleet nieuws) aan te bieden gebaseerd op specifieke wensen.

Alle ontwikkelingen die er plaatsvinden dag in dag uit komen voor iedereen beschikbaar die gebruik maakt van het no cure no pay concept. Door samen plug-ins te laten ontwikkelen voor websites en webshops komt er veel meer beschikbaar voor iedereen. Als er dan bepaalde plug-ins (de vertaling van handelingen door de computers naarcodes) gecodeerd zijn komen er voor alle bestaande klanten weer extra beschikbaar.

Samengevat, wat hebben wij jou te bieden:

< Samenwerkingsverband/ relatie >

Een samenwerkingsverband waarbij open en eerlijke communicatie een van de belangrijkste factoren is.

< 100% maatwerk >

Producten en diensten die bestaan uit 100% maatwerk. Tot slot gaan wij samen ervoor zorgen dat jouw online omgeving een nieuw succes wordt.

< Creatieve concepten >

Door de young professionals die een eigen innovatiecyclus hebben bedacht wordt het mogelijk om jouw bedrijf, product of dienst nieuw leven in te blazen.

Ben jij nieuwsgierig geworden of is jouw interesse gewekt? Laat jouw gegevens dan achter en dan nemen wij contact op met jou. Met gecodeerde groet,

< /CO-DENKERS>

Reageren op dit artikel